Bericht schrijven >

Beste Ronald,
deze week heb je mijn nieuwe fiets gebracht, de Sensa-Cintura, belt drive met de nieuwste chimano versnelling en het mooiste, blijft branden, achterlicht. Echt weer een prachtfiets
het mooiste is dat je geen geluid hoort tijdens het fietsen, zoals een elektrische fiets, hij is ook net zo snel trouwens!! sneller als ik erop fiets hè!
Bedankt voor de zoveelste keer!!
Sjoerd

Sjoerd
Beste Ronald, vandaag mijn nieuwe BMX gekregen, met groene banden,
wat is hij mooi, bedank.

groetjes Jeppe


Jeppe
Vanmiddag mijn nieuwe Sparta pick-up fiets opgehaalt wat een top fiets is het met alles er op en er aan en het fiets super lekker met 7 versnellingen. Ik ben er erg blij mee bedankt Ronald Groeten Lobke Vlietstra.

Lobke Vlietstra
Uiteraard allemaal de beste wensen en maak er een mooi geslaagd jaar van! Zo ook weer lekker verder spelen met Hay Day Farm simulator op de Tablet: tevens naast me een geweldige handleiding van de Hay Day Cheats hay-daycheats .blogspot .com

Hay Day Spelen
Ben heel blij met mijn Santos fiets.
Fietst fantastisch goed en ook nog op mijn werk afgeleverd
Hele goede service

Cisca Roos
zaterfadag 9 aug begaf mijn fiets routenavigator het
fa Wallet voorzag mij van een nieuw exemplaar, opladen en een uur en twee bakken koffie later kon ik mijn weg vervolgen.

groeten Dré Jansen

Dré jansen
Top service in Leimuiden:

Donderdag 12 juni
Net even een flesje wijn gebracht bij de 81 jarige gepensioneerde fietsenmaker in Leimuiden. Als dank voor het vervangen van de binnenband afgelopen zondag. Hij was zelf aan het fietsen dus bij zijn zoon afgeven. Top service bij Wallet en zoon


Zondag 8 juni
Mooie fietstocht gemaakt, daar kon een lekke band in Leimuiden, stevige col en een lekke band terug in de wijk niets aan veranderen. Hulpvaardige gepensioneerde fietsenmakers bestaan nog in Leimuiden, zelfs op zondag. Ik had natuurlijk geen plakspullen bij mij:-).

Jan van de Kreeke
Vandaag mijn nieuwe beachracer van Koga opgehaald, alles natuurlijk weer super en de nieuwste producten hè, top om te zien dat een fietsenspecialist die al zo lang bestaat voor 100% met zijn tijd meegaat.
De moderne vakman, hij bestaat.
Bedankt, meneer Dolf, Ronald en Marcel,
Sjoerd

Sjoerd Vlietstra
Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe Batavus Diva!
Kan eindelijk weer representatief naar werk toe fietsen.
Bedankt voor de goede service!

Groetjes,
Lieve


Lieve de vogel
Sinds een half jaar eerste MTB ooit !!Bevalt hartstikke goed.
Prachtige fiets en prima afgeleverd.


Justin Beuker


Bericht schrijven >